behang cartoon behang meeuw

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken

Materialen

 

Behang op papiere of vliesrug:

Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Toplaag van het behang kan bestaan uit papier, vinyl, vlies of natuurlijke materialen. De standaardafmetingen zijn 53 cm bij 10 meter, maar er zijn tegenwoordig veel meer maten te verkrijgen, bijvoorbeeld 70 cm breed, 90 cm breed of 1 meter breed. De rollen zijn ook in diverse lengtes verkrijgbaar, en er zijn meerdere soorten lijm voor de verschillende soorten behang.

Textielwandbekleding:

Wilt u wat meer bijzonder behang, dan kunt u ook kiezen voor textielwandbekleding. Textielwandbekleding is verkrijgbaar op verschillende dragers, bijvoorbeeld papier, vlies of linnen. De toplaag van de bekleding kan ook in de meest uiteenlopende materialen worden uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandbekleding met stof of vinyl, of voor natuurlijke materialen. Er is onder andere textielwandbekleding te vinden met diverse grassoorten, bamboe en kurk. Zo kunt u de natuur overal om u heen hebben. Speciale verwerking en lijmen zijn hiervoor nodig.

textielwandbekleding roodtextielwandbekleding grijze strepentextielwandbekleding zwarte strepentextielwandbekleding bruine strepentextielwandbekleding groenzwarte sierlijke textielwandbekleding

textielwandbekleding incatextielwandbekleding voorbereidingtextielwandbekleding organischtextielwandbekleding stoftextielwandbekleding stoftextielwandbekleding blokjes

Fotobehang:

Het is ook mogelijk om een foto als print op uw behang te hebben. Traditioneel wordt fotobehang uitgevoerd op papier meestal uit 4 vellen boven en 4 vellen onder. Voor een mooier effect en makkelijker te verwerken materiaal is er ook het nieuwe fotobehang op vlies. Fotobehang is in bijna alle maten verkrijgbaar en wordt meestal uitgevoerd in matte prints. De prijzen voor fotobehang zijn uiteenlopend. Over het algemeen zijn standaard maten goedkoop en uitzonderlijke maten wat duurder. Er zijn ook opties om eigen foto’s te printen, de kwaliteit van de print is dan afhankelijk van de kwaliteit (aantal pixels) van de aangeleverde foto.

Betreft de prijs zijn de standaard maten goedkoop, uitzondelijke maten zijn duurder. Er zijn ook opties om eigen foto’s te printen, de kwaliteit van de foto is afhankelijk van het aantal pixels.

Glasweefsel:

Glasweefsel is een tussenproduct ter bescherming van de wanden. Het is mogelijk om glasweefsel in verschillende motieven of helemaal glad te krijgen. Na het aanbrengen wordt de glasweefsel in verschillende kleuren of wit gesaust. Glasweefsel is wandversterkend en maakt muur stoot vast en waterafstotend. Dankzij de speciale topcoating is het mogelijk met glasweefsel behandelde muren met water en zeep schoon te maken. Hierdoor is glasweefsel ook uitermate geschikt voor bedrijven, en wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in ziekenhuizen.

  • De visgraad en meerdere soorten in de handel.
  • Maakt de muur stoot vast, wandversterkend.
  • Door verschillende soorten latex te gebruiken.
  • Kunt u dit ook gebruiken voor natte ruimtes.
  • Kan worden schoongemaakt met water en zeep.

glasweefselglasweefselglasweefselglasweefselglasweefselglasweefsel

 

Voor extra advies kunt u mij: 
bellen of mailen.

 

 

 

 

 

achtergrond behang